2020-2021 Eğitim - Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Yüksek Lisans Programlarına Kesin Kayıt Yaptırmaya Hak Kazanan Aday Öğrencilerin Listesi

LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ASIL VE YEDEK ADAYLAR İÇİN KAYIT TAKVİMİ

Kesin Kayıt Hakkı Kazananların İlanı

17 ŞUBAT 2021

Asıl Aday Kayıt Tarihleri

22-24 ŞUBAT 2021

25 ŞUBAT 2021

25-26 ŞUBAT 2021

ASIL ADAY KESİN KAYIT TARİHLERİ

Koronavirüs tedbirleri kapsamında, kayıt işlemleri esnasında olumsuz koşulların oluşmaması için adayların aşağıdaki tabloda belirtilen gün ve saatlere uygun olarak enstitümüze gelmeleri önemle rica olunur.

Aşağıda belirtilen tarihlerde kayıt işlemleri için gelecek olan adayların "Kesin Kayıt Bilgi Formu"nu doldurduktan sonra çıktısını alıp imzalı bir şekilde enstitüye teslim etmeleri gerekmektedir.

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

22 ŞUBAT 2021 KAYIT ALINACAK ANABİLİM DALLARI

Nanoteknoloji - Tezli Yüksek Lisans-Doktora

Fizik - Tezli Yüksek Lisans

Matematik ve Fen Bilgisi Eğitimi - Tezli Yüksek Lisans

İnşaat Mühendisliği - Tezli Yüksek Lisans-Doktora

İş Sağlığı ve Güvenliği - Tezsiz Yüksek Lisans (Kayıt sıra numarası 1-50 arası)

Spor Teknolojileri - Tezli Yüksek Lisans

23 ŞUBAT 2021 KAYIT ALINACAK ANABİLİM DALLARI

Makine Mühendisliği - Tezli Yüksek Lisans

Biyoteknoloji ve Moleküler Biyoloji - Tezli Yüksek Lisans-Doktora

Gıda Mühendisliği - Tezli Yüksek Lisans

Elektrik Elektronik Mühendisliği - Tezli Yüksek Lisans

Kimya - Tezli Yüksek Lisans

Jeoloji Mühendisliği - Tezli Yüksek Lisans

İş Sağlığı ve Güvenliği - Tezsiz Yüksek Lisans (Kayıt sıra numarası 51-100   arası)

Mühendislik Yönetimi ABD. Tezli Yüksek Lisans

24 ŞUBAT 2021 KAYIT ALINACAK ANABİLİM DALLARI

Matematik - Tezli Yüksek Lisans

Çevre Mühendisliği - Doktora

Harita Mühendisliği - Tezli Yüksek Lisans

Çevre Mühendisliği - Tezli Yüksek Lisans

Biyoloji - Tezli Yüksek Lisans

13.30-15.30

İş Sağlığı ve Güvenliği - Tezsiz Yüksek Lisans (Kayıt sıra numarası 101-150 arası)

1.Kesin Kayıt Bilgi Formu  (eksiksiz doldurarak kayda geliniz)

2.Mezuniyet belgesinin onaylı örneği veya aslı ile birlikte fotokopisi (E-devlet üzerinden alınan belgeler de geçerlidir),

3.Not durum belgesinin (Transkript) onaylı örneği veya aslı ile birlikte fotokopisi,
4.T.C. Kimlik Numaralı Nüfus Cüzdanı ve fotokopisi,

5.ALES (Akademik personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı) belgesi,

6.Erkek adaylar için yeni tarihli askerlik durum belgesi (Son 1 Ay İçerisinde Alınmış) (E-devlet üzerinden alınan belgeler de geçerlidir),

7.2 adet fotoğraf,

8.Online kayıt işlemi tamamlandıktan sonra çıktısı alınan başvuru formu.

9. Banka Dekontu (Tezsiz Yüksek Lisansa kayıt yaptıracaklar için T.C. Ziraat Bankası IBAN NO: TR93 0001 0000 2648 2391 3450 64),

İş Sağlığı ve Güvenliği Tezsiz Yüksek Lisans - 1. Taksit : 2.500,00 TL (Aksaray Milli Eğitim Müdürlüğü personeli için 2.125,00 TL)(Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlüğü (Yeni tarihli ve onaylı bir belge ile belgelendirmek şartıyla.)