2020-2021 Eğitim - Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Yüksek Lisans Programlarına Kesin Kayıt Yaptırmaya Hak Kazanan Yabancı Uyruklu Aday Öğrencilerin Listesi

LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ASIL VE YEDEK ADAYLAR İÇİN KAYIT TAKVİMİ

Kesin Kayıt Hakkı Kazananların İlanı

17 ŞUBAT 2021

Asıl Aday Kayıt Tarihleri

22-24 ŞUBAT 2021

25 ŞUBAT 2021

25-26 ŞUBAT 2021

a) Lisans veya yüksek lisans diploması,

b) Transkript belgesi,

c) ALES, GRE veya GMAT sınav sonuç belgelerinden herhangi birisi (varsa),

d) Doktora programı için yabancı dil sınav belgesi,

e) Varsa eğitim dili Türkçe olan lisansüstü programlar için ASÜ TÜRKÇEM veya diğer üniversitelerin Türkçe eğitim ve uygulama merkezlerinden alınmış belge ya da YEE tarafından verilen Türkçe dil belgesi,

f) Pasaport sureti,

g) 3 adet vesikalık fotoğraf (son altı ay içinde çekilmiş),

h) Enstitü tarafından başvuru ilanında belirtilen diğer belgeler.